Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжки ръкавици еленска кожа лукс M1
Мъжки ръкавици еленска кожа лукс M1
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжки ръкавици еленска кожа лукс M1

2110200071

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжки ръкавици еленска кожа лукс M1, луксозен аксесоар за студените дни в годината. Много качествена изработка от еленска кожа, с леко релефна повърхност. Шевовете при пръстите са вътрешни и не се забелязват. Здрави са и не пропускат влага и студ към вътрешността.

Подплатата е плетена, мека от вълна, което е гаранция, че температрурата  ще е винаги постоянна. Комфорта на движение е гарантиран, нещо повече, може да шофирате с тях. Мъжките ръкавици са подходящи за подарък, с който ще зарадвате любим човек за предстоящи празници.

 

Състав: 100% естествена еленска кожа

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Възможни са разлики между цените онлайн и във физическите обекти на фирмата.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В случай на връщане, парите се възстановяват по банков път в срок от 14 работни дни. 
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.