Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжки ръкавици релефна еленска кожа М9
Мъжки ръкавици релефна еленска кожа М9
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжки ръкавици релефна еленска кожа М9

2110200074

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжки ръкавици релефна еленска кожа М9, красиви, меки и удобни за носене през студените дни в годината. Качеството на изработка е отлично, което е гаранция за дълготрайна употреба. Кожата е 100% еленска, леко релефна, рядко срещана за такъв тип аксесоари, заради високата си стойност.

Дизайнът е семпъл, като от вътрешната страна на ръкавиците се забелязва леко набръчкване, заради ластичния елемент прикрепен там. Така по-лесно се фиксира към китките и няма опасност лесно да се свалят. Подплатата е от мека вълна в плетен вариант, държи сухи и топли пръстите, дори ако те не са много подвижни. Ето една прекрасна идея за подарък с който да зарадвате любим приятел.

 

Състав: 100% естествена еленска кожа 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Възможни са разлики между цените онлайн и във физическите обекти на фирмата.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В случай на връщане, парите се възстановяват по банков път в срок от 14 работни дни. 
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.