Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ С ВСЯКА ПОРЪЧКА

Плетени мъжки ръкавици тъмносини HN4
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Плетени мъжки ръкавици тъмносини HN4

2111140082

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Плетени мъжки ръкавици тъмносини HN4, важен зимен аксесоар за студеното време. Много качествена изработка от ситна прежда съставена от вълна и вискоза.  Много приятна на допир, със сигурност ще запази температурата на ръцете ви постоянна. В горната си част ръкавиците разполагат с широка ластична лента, която деликатно, без напрежение обхваща края на китките ви.

Друго предимство на този аксесоар е, че може да се сгъва на топка (без да се мачка) и да се прибира във всеки джоб. Много практични и удобни ръкавици, които лесно се слагат и махат за секунди. Може да ги използвате като разхождате вашето куче или просто сте на разходка сред природара. Подходящи са за подарък.

 

Състав: 40% вълна, 60% вискоза

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.