Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ С ВСЯКА ПОРЪЧКА

Зимни мъжки ръкавици дебела кожа M6
Зимни мъжки ръкавици дебела кожа M6
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Зимни мъжки ръкавици дебела кожа M6

2110200090

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Зимни мъжки ръкавици дебела кожа M6, за да се чувствате удобно и да изглеждате страхотно през зимата. Специално този аксесоар е изработен от по-дебела естествена кожа, което означава, че е предназначен за по-екстремално зимно време. Отвън тя е гладка стилна, а от вътре има пришит ластичен елемент, който прибира ръкавицата към китката на ръката.

Прикрепващите шевове са вътрешни и здрави, за да не пропускат студ и влага. Подплатата е мека и плътна от вълна с мрежеста структура. Задържа топлината на пръстите ви независимо от външните условия. Бъдете в хармония с времето навън и с останалата част на вашето облекло, включващ и този луксозен аксесоар, който между другото е подходящ и за подарък.

 

Състав: 100% естествена кожа

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.