Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Шалове

ФИЛТРИРАЙ+

Качествени Шалове (62 вида)

Разгледай сега мъжки шалове от новата колекция на Vikonte Русе. Те са перфектният аксесоар, който да те пази от студеното време навън.

Доверете се на топлите ни материи със стилна визия, които също така са и особено подходящи за подарък.

Покажи:
ДОБАВИ ФИЛТРИ

Страница: 1 2

Мъжки Шалове за Палта и Якета страница 1

Мъжки шалове, най-важният зимен аксесоар, който защитава вашата шия от студ и вятър. В магазини Виконте ще откриете голямо разнообразие от цветове и десени, които ще грабнат окото, както на вас така и на околните.

Материите, които са застъпени в най-новата ни колекция луксозни мъжки шалове са комбинация от вълна, акрил или вискоза. Меки и приятни при допир с кожата на врата, истинско удоволствие за сетивата. Освен че топлят, друго основно предимство, особено при плетените мъжки шалове е тяхната обемност, която завършва с дълги, цветни ресни. Специално те може да се слагат при по-екстремални условия, като например излет сред природата или каране на ски.

В онлайн магазина на Виконте, може да разгледате още колекцията от елегантни мъжки шалове, които се различават от плетените със своята гладкост и късите, гъсти ресни. Те са за по-специални случаи и ангажират специфична връхна дреха. На практика не се мачкат, следователно няма нужда да се гладят.

В заключение искаме да подчертаем, че всички зимни мъжки шалове са много качествени, следват последните модни тенденции и не на последно място може да се носят, както под, така и над палто или яке, в зависимост от вашите предпочитания. Ако се чудите какъв подарък да си направите за някой от зимните празници (а те не са малко), това е много добра идея.