Начало Продукти Количка 0 Профил

СИГУРНА ПОРЪЧКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Червен мъжки шал на черни ромбове EX941
Червен мъжки шал на черни ромбове EX94
Червен мъжки шал на черни ромбове EX942
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Червен мъжки шал на черни ромбове EX94

2209200021

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Червен мъжки шал на черни ромбове EX94, модерен аксесоар, с който ще допълните  вашата елегантна визия. Дизайнът е повече от впечатляващ. В момента, в който разгърнете шала ще установите, че всъщност има четири различни варианта този модел. Комбинацията между червеният и черният цветове, в които са вградени ромбовете е наистина впечатляващ. От друга страна, материята е много гладка и същевременно мека.

Гали нежно врата  и не дава възможност на студа и вятъра да проникнат през нея. Носете този аксесоар под или над яке (палто), в зависимост от ситуацията. Дори ако попаднете сред природата, този шал ще ви свърши чудесна работа. Подходящ е за подарък.

Състав: 60% вълна, 40% вискоза

Дължина: 184см, Ширина: 31см

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.