Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Двулицев мъжки шал с ресни EX18
Двулицев мъжки шал с ресни EX18
Двулицев мъжки шал с ресни EX18
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Двулицев мъжки шал с ресни EX18

2211100038

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Двулицев мъжки шал с ресни EX18, много красив, цветен аксесоар, с който ще защитите голите части на врата ви от студ и вятър. Дизайнът е много раздвижен, с овални мотиви в светлокафяв цвят. Материята е комбинация от вълна и вискоза, мека и приятна за кожата. Комфортът е гарантиран, а дължината е достатъчна за да го увиете поне два пъти около шията.

В двата края има тъмни ресни, завършващия акцент на аксесоара. Слагайте го над или под връхна дреха, винаги когато сте навън сред природата или в градски условия.  Цветовете на шала са универсални, така че комбинирането с останалото облекло е лесно. Идеален е за зимен подарък предвид празниците които предстоят. 

Състав: 60% вълна, 40% вискоза

Дължина: 190см, Ширина: 32см

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.