Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Двулицев мъжки шал син EX6
Двулицев мъжки шал син EX6
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Двулицев мъжки шал син EX6

1912060048

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Двулицев мъжки шал син EX6, стилно решение за подарък, с който може да изненадате приятел или роднина. Елегантен дизайн, състоящ се от ситно подредени ромбоиди по цялата дължина. Двуцветен вариант в сиво и синьо, който е съобразен със зимния сезон. Този аксесоар ще топли врата ви дори при минусовите температури и силен вятър.

Материята е комбинация от акрил и вискоза, което я прави плътна гладка и приятна при допир. Освен всичко това създава модерна мъжка визия, дори когато се разхождате по градските улици. Завършващият елемент в това наше предложение са ситните ресни в краищата. Още една интересна идея за подарък.

Състав: 40% вискоза 60% акрил

Дължина: 186 см, ширина: 31 см

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.