Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Двулицев мъжки шал със сиви ивици EX1
Двулицев мъжки шал със сиви ивици EX1
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Двулицев мъжки шал със сиви ивици EX1

1812060013

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Двулицев мъжки шал със сиви ивици EX1, практичен и модерен аксесоар за зимата. Избрали сме най-добрият вариант от компоненти на материята, а именно памук и кашмир. Освен че топли и предпазва вратът ви от вятър и студ, тя е много приятна, и мека при допир с кожата. Помислено е също за дизайнът. В двата края шалът завършва с къси, ситни ресни.

Цветовете са традиционно зимни (черен и сив), като двете успоредни ивици се редуват по цялата дължина. По този начин се създава завършен вид на този наистина красив аксесоар. Качеството на изработка е много добро, доказателство за което е зачиствашият шев от външната страна, не даващ възможност на материята да се нищи. Двулицевият мъжки шал е подходящ за подарък.

 

Състав: 80% памук, 20% кашмир

Дължина: 186 см

Ширина: 31 см

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.