Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Двулицев шал на черни ромбове EX6
Двулицев шал на черни ромбове EX6
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Двулицев шал на черни ромбове EX5

1912060047

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Двулицев шал на черни ромбове EX5, модерно решение от последната ни колекция за този сезон. Създава уют и комфорт, който винаги сте искали. Основното му предназначение е да топли врата, да спира студения вятър, без да дразни кожата. Материята е гладка и плътна, успешно съчетание между вискоза и акрил.

Дизайнът е оформен от два паралелни цвята – черен и сив, върху които може да видите геометрични елементи (ромбоиди). Краищата по цялата дължина са добре пресовани, за да няма възможност плата да се нищи. Черните, ситни ресни са само финалният щрих на актуалната зимна визия. Една много добра идея да зарадвате приятел или роднина за предстоящите празници.

Дължина: 186 см, ширина: 31 см

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.