Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Двулицев шал черно с бяло EX1
Двулицев шал черно с бяло EX11
Двулицев шал черно с бяло EX12
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Двулицев шал черно с бяло лукс EX90

2209200008

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Двулицев шал черно с бяло лукс EX90, елегантен аксесоар за студеното и хладно време. Дизайнът е с подходящи за зимата цветове , като прави впечатление добре подредените геометрични фигури по целия десен. Материята е много мека и приятна, дори при допир се усеща гладка.

Със сигурност ще защити врата ви, без да създава неудобство при триене. В края на шалът има къси, гъсти ресни от черен цвят, с което може да се каже, че визията придобива завършен характер. Може да го носите под или над  яке или палто, според вашите предпочитания. Ето една чудесна идея за подарък, с поглед към бъдещите празници.

Състав: 60% вълна, 40% вискоза

Дължина: 184см, Ширина: 31см

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.