Начало Продукти Количка Профил

Двулицев шал EX2 черно с бяло
Двулицев шал EX2 черно с бяло
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Двулицев шал EX2 черно с бяло

2010150058

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Двулицев шал EX2 черно с бяло, елегантно и стилно решение за зимните месеци. Гладката и мека материя от вискоза и акрил ще създаде подходящия уют на врата ви, сигурна преграда срещу студ и вятър. Дължината и ширината на този модел е стандартна и завършва със ситни, черни ресни. Дизайнът е много разчупен, особено от страната на светлия цвят. Тук може да видите шахматно  разположение по цялата дължина на шала, като от едната страна е ограничено с четири тънки, черни линии, а от другата S-образни елементи.

Качеството на изработка е на много високо ниво, като забележете как са пресовани двата края на шала! По този начин не се дава възможност той да се разнищва. Аксесоарът може да го слагате винаги когато сте навън, независимо дали сте сред природата или в градски условия. Отлична идея за подарък, с който ще зарадвате любим човек.

 

Състав: 40% вискоза 60% акрил

Дължина: 186 см, ширина: 31 см

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •