Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Двулицев шал кафяв с ленти EX15
Двулицев шал кафяв с ленти EX15
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Двулицев шал кафяв с ленти EX15

2011280047

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Двулицев шал кафяв с ленти EX15, лъскав аксесоар за студеното време. Много приятна материя, комбинация от акрил и вискоза, с добри изолационни качества. Ще ви предпазва успешно от силен вятър и студ, без да дразни кожата на врата. Освен че топли, шалът може да се слага над всяка връхна дреха. Стои модерно и дава завършен вид на мъжката визия.

В цветово отношение е използван вариант с две лица, като от всяка страна има контрастни широки ленти. Този модел е с много добро качество на изработка и ако разгледате останалите шалове в тази категория, ще намерите същия дизайн в различни цветове. Няма нужда да споменаваме, че за предстоящите празници подобен тип аксесоари са подходящи за подарък.

Състав: 60% акрил, 40% вискоза

Дължина: 186см; ширина: 31см

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.