Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Двулицев шал оранжево със сиво EX951
Двулицев шал оранжево със сиво EX95
Двулицев шал оранжево със сиво EX952
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Двулицев шал оранжево със сиво EX95

2209200010

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Двулицев шал оранжево със сиво EX95, стилно зимно предложение, за мъжете, които държат на своята външна визия. Дизайнът представлява гъсто разположени малки ромбове, създаващи усещането за ситна мрежа. Освен това прави впечатление различните цветови варианти в десена (общо четири). Материята и качеството на изработка са много добри.

Усещането при допир е уникално, тъй като комбинацията от вълна и вискоза  носи топлия полъх на пролетта. В двата края шалът завършва с тъмни ресни, които подчертават неговия перфектен стил. Носете този аксесоар винаги когато е необходимо и бъдете сигурни, че той наистина ще топли вашата шия. Каква по-добра идея за подарък към вашия любим.

Състав: 60% вълна, 40% вискоза

Дължина: 184см, Ширина: 31см

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.