Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Двулицев шал с ресни тъмносин EX17
Двулицев шал с ресни тъмносин EX17
Двулицев шал с ресни тъмносин EX17
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Двулицев шал с ресни тъмносин EX17

2211100034

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Двулицев шал с ресни тъмносин EX17, моден аксесоар и единственото практично решение за вашата шия  през зимата. Успешно защитава от вятър и студ, с много приятна за кожата материя. Самото съчетание на вълна и вискоза е сигурна гаранция за това. Те вече са  се утвърдили през годините, затова не е нужна повече реклама.

Моделът е комбинация от две симетрични лица в тъмен и светъл вариант. Много добро аранжиране на детайлите, центъра на което са контрастно разположените малки звездички. Зимният аксесоар завършва в двата си края с дълги, тъмни ресни, финалния щрих на визията. Носете шалът над или под връхната дреха, важното е да се чувствате удобно. Перфектна идея за подарък, с който да зарадвате любим човек.

Състав: 60% вълна, 40% вискоза

Дължина: 190см, Ширина: 32см

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.