Двулицев шал сиво със синьо EX16
Двулицев шал сиво със синьо EX16
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Двулицев шал сиво със синьо EX16

2011280046

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Двулицев шал сиво със синьо EX16, прекрасен аксесоар за зимата, съобразен с последните тенденции в модата. Едно нещо не може да му се отрече, че наистина топли. Освен това повърхността на материята е много приятна при добир, истинска наслада за кожата. Съчетание е от акрил и вискоза, лесно се пере и не дава възможност да се потите. Дизайнът е комбинация от две лицеви страни, всяка от които е с ефектен базов цвят и придружаваща шарка от три успоредни, дебели ивици.

В краищата на мъжкият шал се забелязват къси, гъсто подредени ресни в черен цвят. Ширината и дължината му са стандартни, а изработката е с много добро качество. С подобен вид аксесоари няма как да не бъдете забелязани , дори когато сте на улицата.

 

 

Състав: 60% акрил, 40% вискоза

Дължина: 186см; ширина: 31см

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •  20080616111601 / 16.06.2008 г.