Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Двулицев шал светлосив на точки EX86
Двулицев шал светлосив на точки EX864
Двулицев шал светлосив на точки EX86
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Двулицев шал светлосив на точки EX86

2209200012

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Двулицев шал светлосив на точки EX86 е превъзходен аксесоар, за една стилна визия. Възползвайте се от случая да направите един истински подарък подходящ за зимата. С него, вашият любим човек или роднина ще се почувства уютно, дори когато времето навън е студено.

Основните предимства на конкретния модел са, че той топли и запазва откритите части на тялото, без да дразни кожата. Материята е комбинация от акрил и вискоза, тъкани предпочитани през последните години в мъжката мода.

Състав: 60% вълна, 40% вискоза

Дължина: 184см, Ширина: 31см

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.