Начало Продукти Количка 0 Профил

СИГУРНА ПОРЪЧКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Елегантен мъжки шал на котвички EX19
Елегантен мъжки шал на котвички EX191
Елегантен мъжки шал на котвички EX192
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Елегантен мъжки шал на котвички EX19

2211100035

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Елегантен мъжки шал на котвички EX19, стилен модел от последната ни колекция аксесоари за зимата. Изключително удобен и практичен, сигурна защита срещу вятър и студ. Главният акцент в дизайна са гъсто разположените котвички в контрастен на фона цвят. Следователно е подходящ за мъже, които живеят близко до морето или до голяма река.

Материята е много приятна и мека, истинско удоволствие за кожата при допир с нея. Вълната преобладава в нея, но има и достатъчно вискоза, комбинация наложила се през последните няколко сезона. Друго голямо предимство е дължината на шала. Тя е достатъчна за да се увие поне два пъти около шията или да се направи възел. Това наше предложение е напомняне, че може да го използвате за подарък и да доставите радост на любимия за вас човек.

Състав: 60% вълна, 40% вискоза

Дължина: 190см, Ширина: 32см

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.