Начало Продукти Количка 0 Профил

СИГУРНА ПОРЪЧКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Елегантен шал бяло с черно EX15
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Елегантен шал бяло с черно EX15

2011280054

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Елегантен шал бяло с черно EX15, приятно изглеждащ аксесоар за зимата. Дизайнът е много добре подбран, комбинация от геометрични фигури, разделени от тънки контрастни линии. Материята е съчетание от акрил и вискоза, която трайно се е наложила на пазара през последните няколко сезона. Мека и приятна на допир, спираща студеният вятър, тъй като е доста плътна.

Основното и най-важно качество на този модел е, че наистина топли и създава уют на мъжкия врат. С подобен тип аксесоари ще изглеждате наистина в крак с модата, за да направите завършен вид на вашата визия. Това наше изделие е подходящо за подарък, който ще опаковаме при необходимост.

Състав: 60% акрил, 40% вискоза

Дължина: 186см; ширина: 31см

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.