Начало Продукти Количка 0 Профил

СИГУРНА ПОРЪЧКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Елегантен шал с ресни сиво и бяло EX21
Елегантен шал с ресни сиво и бяло EX21
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Елегантен шал с ресни сиво и бяло EX21

2211100041

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Елегантен шал с ресни сиво и бяло EX21, от фина, мека материя. Приятен за кожата на врата, не я изпотява, сигурна защита от вятър и студ. Много добра  изработка от вълна и вискоза. Дизайнът е изчистен, от гледна точка на елементите по него. Открояват се широки линии, перпендикулярни една на друга в преливащи се цветове.

Създават триизмерно излъчване, ако се гледат отдалече. Именно това дава възможност на шала да се комбинира с всякакъв цвят връхни дрехи. Последният детайл, на който искаме да спрем вашето внимание са редуващите се спрямо плата дълги ресни. Носете този аксесоар не само защото е модерно, но и за да сте сигурни , че зимата няма да ви изненада неприятно. Подходящ е за подарък.

Състав: 60% вълна, 40% вискоза

Дължина: 190см, Ширина: 32см

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.