Начало Продукти Количка 0 Профил

-20% НА ВСИЧКИ ТЕНИСКИ С ЯКА ДО 04.07

Елегантен син мъжки шал на кръгове TX10
Елегантен син мъжки шал на кръгове TX10
Елегантен син мъжки шал на кръгове TX10
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Елегантен син мъжки шал на кръгове TX10


Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Елегантен син мъжки шал на кръгове TX10, приятна изненада за всеки празник, защото може да го използвате за подарък към любим човек. Стилен аксесоар срещу студеното време на годината. Изработен е от тъкан, която е комбинация от вискоза и акрил. Това са алтернативни материи на вълната, но по нищо не и отстъпват.

Дори напротив, имат си своите предимства, като например са по-гладки и меки при допир са, и не дразнят кожата на врата (както знаем там е нежна). Десенът е много приятен в тъмната гама, двулицев и завършва с дълги черни ресни. Шалът може да се носи върху всякакъв вид палта или якета, което е също предимство, защото създава завършеност на визията.

Ширина: 32см, Дължина: 200см

Състав: 60% акрил, 40% вискоза

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.