Начало Продукти Количка 0 Профил

BLACK FRIDAY ОФЕРТИ ДО -30% ДО 30.11

Кафяв плетен мъжки шал ON16
Кафяв плетен мъжки шал ON16
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Кафяв плетен мъжки шал ON16

2210050010

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Кафяв плетен мъжки шал ON16 е с изчитен дизайн и стилно излъчване, ще ви помогне в финализирането на перфектната мъжка визия. Изработката е много качествена, в което ще се убедите сами, много подходяща идея за подарък към любим човек.

Шалът е изискан аксесоар за студеното време на годината. Ще защити шията ви, за да усетите онази топлина, която ви е необходима през зимата. Лесно би се комбинирал с палто или яке, защото цветовете са подходящи за този сезон.

Състав: 35% вълна, 65% акрил

Ширина: 18см, Дължина: 180см

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.