Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ С ВСЯКА ПОРЪЧКА

Коледен мъжки шал L55
Коледен мъжки шал L55
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Коледен мъжки шал L55

2110210002

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Коледен мъжки шал L55. Изработен е от вълна и акрил, което от една страна е леко разтеглив, а от друга е достатъчно плътен. Този зимен аксесоар е идеален за студено време. Обърнете внимание на цветовете в щампата. Червено и черно, цветовете на Коледа.

В този зимен мъжки шал има всичко необходимо за един чудесен подарък, който ние ще ви опаковаме в подходяща кутия. Бъдете уникални и естествени с модерен за сезона аксесоар, който перфектно подхожда на всякакво облекло. Тъй като цветовете и шарките са разнообразни, той може да се комбинира с голямо разнообразие пуловери и якета, които може да намерите в нашия сайт.

Ширина: 22см, Дължина: 160см

  • Състав: 65% вълна и 35% акрил

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.