Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжки шал на бели ромбове EX16
Мъжки шал на бели ромбове EX16
Мъжки шал на бели ромбове EX16
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжки шал на бели ромбове EX16


Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжки шал на бели квадрати EX16, елегантно зимно предложение с няколко нюанса на сивото. Не се притеснявайте да носите подобен вид шалове. На пръв поглед изглеждат старомодни, но както знаем всичко ново се базира на познато нам старо. Изработен от мека и топла материя, която е комбинация от вълна и кашмир.

Тя ще ви пази от вятър и студ и в същото време ще изглеждате модерни пред околните. Така разположени ромбоидите в шала правят силувета ви да изглежда издължен. Аксесоара завършва със ситни фини ресни, които изглеждат по-скоро закачливо на общия фон, отколкото да имат някакво особено предназначение. 

 

Дължина: 186 см, ширина: 31 см

Състав: 60% акрил, 40% вискоза

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.