Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ С ВСЯКА ПОРЪЧКА

Мъжки шал бордо на черни квадрати TX3
Мъжки шал бордо на черни квадрати TX3
Официален мъжки шал бордо на черни квадрати TX3
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Официален мъжки шал бордо на черни квадрати TX3


Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжки шал бордо на черни квадрати TX3, приятно изглеждащ модел за предстоящите студени дни в годината. Бъдете сигурни, че шията ви ще бъде защитена напълно от вятъра. Материята е много фина и приятна на допир, а десена е супер подходящ за зимата.

Този моден аксесоар може да го слагате винаги когато излизате навън, върху зимно палто или яке. Това е финалният щрих във вашата визия, така че се възползвайте от нашето предложение. Шалът е подходящ за подарък.

Ширина: 32см, Дължина: 200см

Състав: 60% акрил, 40% вискоза

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.