Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжки шал бордо и черно двулицев EX27
Мъжки шал бордо и черно двулицев EX271
Мъжки шал бордо и черно двулицев EX272
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжки шал бордо и черно двулицев EX27

2211100036

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжки шал бордо и черно двулицев EX27, модерен аксесоар от последната ни колекция за този сезон. Прекрасно изглеждащ, с успокояваща изчистена визия. Дизайнът представлява несъразмерни по ширина черни линии на  фонов цвят бордо. Материята е комбинация от вискоза и вълна, като вълната е доминираща.

Мека и приятна не само за кожата, но и за окото. Гладка, с усещане за мъхесто покритие, не се мачка и стои винаги изгладена. Заключителният елемент в шала са дългите, черни ресни. Изработката е много качествена, заслужаваща вашето внимание и прекрасна идея за подарък.

Състав: 60% вълна, 40% вискоза

Дължина: 190см, Ширина: 32см

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.