Начало Продукти Количка 0 Профил

СИГУРНА ПОРЪЧКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжки шал бордо с тъмносиньо TX9
Мъжки шал бордо с тъмносиньо TX9
Елегантен мъжки шал бордо с тъмносиньо TX9
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Елегантен мъжки шал бордо с тъмносиньо TX9


Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжки шал бордо с тъмносиньо TX9, стилен аксесоар срещу студеното време. Тази селекция подхожда на всякакъв вид и цвят връхни облекла (палта, якета). Когато избирате шал винаги подхождайте с голямо внимание към тъканите, от които е изработен. В този случай те са специално избрани, а именно акрил и вискоза, които по нищо не отстъпват на вълната.

Дори напротив, материята е по-гладка и фина, не дразни кожата на врата. Освен това десенът е много свеж пресъздаден от топли цветове. Както при повечето шалове и тук той завършва с черни ресни. Това наше предложение може да го използвате като подарък, с който да зарадвате близък или приятел.
 

Ширина: 32см, Дължина: 200см

Състав: 60% акрил, 40% вискоза

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.