Начало Продукти Количка Профил

Мъжки шал черен на квадрати EX54
Мъжки шал черен на квадрати EX541
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжки шал черен на квадрати EX54

1910250023

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Мъжки шал черен на квадрати EX54, най-продаваният модел от последната ни колекция. Изключително мек и приятен при докосване, ще запази топлината на откритите части на тялото през зимата. Може да го слагате както под мъжки якета, така и над балтони, стига това да е добре цветово комбинирано.

Материята е стандартна за такъв тип аксесоари от памук и кашмир, при това е доста плътна.  Дължината и ширината на шала са стандартни, а умелото преливане между черни и червени квадрати само допълва превъзходния дизайн. Именно затова често се използва за подарък към любим човек.

 

Състав: 80% памук и 20% кашмир

 

Дължина: 186 см

 

Ширина: 32 см

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •