Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжки шал черен на ромбове EX473
Мъжки шал зелен на ромбове кашмир EX47
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжки шал зелен на ромбове кашмир EX47

1910250019

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжки шал зелен на ромбове EX47, актуален десен от последната ни модна колекция. Мек и приятен при допир, със сигурност няма да дразни врата. Привлекателен и стилен аксесоар, подходящ за ветровитите зимни дни. Материята е леко разтеглива от памук и малък процент кашмир.

Лесно се съчетава с тъмни мъжки якета, които може да намерите в нашия онлайн магазин Виконте Русе. Шалът е подходящ за носене в планината и в градски условия. Добра идея за подарък, дори в някои случаи има универсално предназначение. 

Състав: 20% кашмир, 80% памук

Дължина: 186 см, Ширина: 32 см

 


 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Възможни са разлики между цените онлайн и във физическите обекти на фирмата.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В случай на връщане, парите се възстановяват по банков път в срок от 14 работни дни. 
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.