Мъжки шал черен на ромбове EX47
Мъжки шал черен на ромбове EX471
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжки шал черен на ромбове EX47

1910250019

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Мъжки шал черен на ромбове EX47, актуален десен от последната ни модна колекция. Мек и приятен при допир, със сигурност няма да дразни врата. Привлекателен и стилен аксесоар, подходящ за ветровитите зимни дни. Материята е леко разтеглива от памук и малък процент кашмир.

Тази комбинация от материи се предпочита от производителите на такъв тип аксесоари. Лесно се съчетава с тъмни мъжки якета, които може да намерите в нашия онлайн магазин Виконте Русе. Шалът е подходящ за носене в планината и в градски условия. Добра идея за подарък, дори в някои случаи има универсално предназначение.

 

Състав: 80% памук и 20% кашмир

 

Дължина: 186 см

 

Ширина: 32 см

 

 

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •  20080616111601 / 16.06.2008 г.