Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжки шал черен със сини ромбове EX49
Мъжки шал черен със сини ромбове EX491
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжки шал черен със сини ромбове EX49

1910250021

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжки шал черен със сини ромбове EX49, плътно изработена плетка от памук и кашмир. Много добро попадение за студените месеци в годината. Материята е мека и удобна за носене, със сигурност вашите открити части на тялото ще са защитени от вятър и студ. Десенът на шала е подходящ за комбиниране с различни цветове пуловери и мъжки якета, но това го оставяме на вашето въображение.

Това наше предложение има универсално приложение, защото може да се носи в планината. Размерите са достатъчни за да се увие около лицето и врата ви. Подходящ е за подарък, с който ще зарадвате любим приятел или съпруг.

 

Състав: 80%б памук и 20% кашмир

 

Дължина: 176 см

 

Ширина: 32 см

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

Често купувани заедно