Начало Продукти Количка 0 Профил

СИГУРНА ПОРЪЧКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжки шал с черни и бели черти EX10
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжки шал с черни и бели черти EX10

2011280055

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжки шал с черни и бели черти EX10, много популярен аксесоар сред силния пол, който създава завършен вид на визията ви. Може да се слага върху всякакъв вид връхни дрехи и да се носи както в планината, така и в града. Приятен за носене модел, от вискоза и акрил, който ще топли откритите горни части на тялото. Цветовете са традиционни, за такъв вид аксесоари, като прави впечатление геометричната шарка, пресъздадена от контрастните, тънки линии. 

Шалът завършва с къси черни ресни, които пречат да се нищи плата. Дължината и ширината са стандартни и дават възможност на различни варианти на връзване около врата. Разгледайте и останалите ни предложения в тази категория за да изберете правилния подарък за предстоящите празници.

Състав: 60% акрил, 40% вискоза

Дължина: 186см; ширина: 31см

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.