Начало Продукти Количка Профил

Мъжки шал с черни фигури EX12
Мъжки шал с черни фигури EX12
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжки шал с черни фигури EX12

2011280057

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Мъжки шал с черни фигури EX12, превъзходен аксесоар, за една стилна визия. Възползвайте се от случая да направите един истински подарък подходящ за зимата. С него, вашият любим човек или роднина ще се почувства уютно, дори когато времето навън е студено. Основните предимства на конкретния модел са, че той топли и запазва откритите части на тялото, без да дразни кожата. Материята е комбинация от акрил и вискоза, тъкани предпочитани през последните години в мъжката мода.

Създават необходимият комфорт и усещане за защитеност без аналог. Дизайнът е приятен за окото, с добре подредени геометрични фигури , образуващи перфектната шарка. Дължината и ширината са стандартни, като в двата си края шалът завършва със ситни, черни ресни. Може да се слага над всякаква връхна дреха без значение дали сте в града или планината. Подобни модели в синьо, кафяво, сиво и черно, може да намерите в същата категория.

 

Състав: 60% акрил, 40% вискоза

Дължина: 186см; ширина: 31см

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •