Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжки шал черно с червено EX11
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжки шал черно с червено EX11

2011280052

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжки шал черно с червено EX11, още един модел от нашата последна колекция за зимата. Много ефектен и стилен, привличащ погледите на околните и създаващ завършен вид във вашата стройна фигура. Материята е съставена от акрил и вискоза, тъкани, които често се използват за такъв тип аксесоари. Тя създава комфорт и мекота на вашият врат и не дава възможност на вятъра да проникне в дълбочина, защото е плътна.

Цветовете са добре познати за студеното време, а благодарение на тънките линии се създава геометрична шарка, с което се подчертава спортния характер на това наше предложение. Размерите са стандартни, а в краищата се забелязват малки, ситни ресни в черен цвят. Бъдете сигурни, че шалът наистина топли, без да спарва кожата на шията. Подходящ е за подарък, който ще приготвим в подходяща опаковка.

Състав: 60% акрил, 40% вискоза

Дължина: 186см; ширина: 31см

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.