Начало Продукти Количка 0 Профил

BLACK FRIDAY ОФЕРТИ ДО -30% ДО 30.11

Мъжки шал с цветни ленти ON2
Мъжки шал с цветни ленти ON2
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжки шал с цветни ленти ON2


Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжки шал с цветни ленти ON2, за тези от вас, които искат да са модерни и привлекателни. Изработката е супер качествена, от акрилна тъкан, мека и плътна при допир, сигурна защита от вятър и студ. Характерен дизайн за такъв тип аксесоари, умело редуващи се противоположни цветове, които завършват с дълги и гъсти ресни.

Шалът може да се слага успешно върху всякакви връхни дрехи (якета, палта и др.). Освен че с него ще завършите вашата перфектна визия, но ще имате спортно елегантно излъчване. На второ място може само да ви напомним, че шалът е подходящ за подарък към любим човек.

Състав: 100% акрил

Ширина: 18см, Дължина: 180см

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.