Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжки шал двулицев бордо EX2
Мъжки шал двулицев бордо EX22
Мъжки шал двулицев бордо EX91
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжки шал двулицев бордо EX91

2209200015

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжки шал двулицев бордо EX91, много изискан модел, изработен от най-често срещаната комбинация тъкани (вълна и вискоза). Отличава се с мекота и комфорт при допир с кожата на врата , без да я дразни. Сигурна защита срещу студ и вятър.

Дизайнът е актуален за зимата с повтарящи се ромбове по целия десен. В единият край завършва с тъмни, къси ресни, финалния щрих на този аксесоар. Друго предимство на този шал е че не се мачка и не изпотява кожата на шията. Има два варианта за носене: под или над яката на връхната дреха. И в двата случая е според вашите предпочитания. Много добра идея за подарък, от която може да се възползвате.
Състав: 60% вълна, 40% вискоза

Дължина: 184см, Ширина: 31см

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.