Начало Продукти Количка Профил

Мъжки шал на фигури NVR2
Мъжки шал на фигури NVR21
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжки шал на фигури NVR2

1911280119

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Мъжки шал на фигури NVR2, двулицев в сиво синята гама. Красив аксесоар, който се търси много от младите хора и тези на средна възраст. Една прекрасна идея за подарък на вашият приятел или съпруг. Може да го слагате когато сте навън в градски условия, дори когато не е толкова студено, защото с него ще бъдете изискани.

Носете го под и над връхни дрехи, като якета или палта, които може да намерите в нашия онлайн магазин. Материята е от вискоза и полиестер, мека и гладка, с лека лъскавина.  Няма да дразни лицето и врата ви, дори ако увиете шала около устата, ако това се налага. Това наше предложение е подходящо за подарък.

 

 

Състав: 35% вискоза и 65% полиестер

 

Дължина: 180 см

 

Ширина: 62 см

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •