Мъжки шал на ивици NVR7
Мъжки шал на ивици NVR71
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжки шал на ивици NVR7

1911280115

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Мъжки шал на ивици NVR7, универсален аксесоар за стилна визия. Топла и мека материя от полиестер и вискоза в тъмни цветове. Тя е за предпочитане, защото ще ви пази от вятър и студ. Моделът е доста модерен и предпочитан през последните няколко сезони. Може да се слага в ежедневието или на специален повод според ситуацията.

Ситните тъмносиви ленти завършват с черни ресни, подходящ завършек на този красив аксесоар. Подхожда на всеки силует и може да се слага над или под мъжки якета или друг вид връхни дрехи. Тях може да разгледате в нашия онлайн магазин. Мъжкият шал е подходяща идея за подарък, който ще приготвим и изпратим в луксозна опаковка.

 

 

Състав: 35% вискоза и 65% полиестер

 

Дължина: 182 см

 

Ширина: 62 см

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •  20080616111601 / 16.06.2008 г.