Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжки шал в кафеви нюанси EX92
Мъжки шал в кафеви нюанси EX921
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжки шал в кафеви нюанси EX92

2210050006

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжки шал в кафеви нюанси EX92, красив аксесоар, изключително полезен за зимата. Освен, че топли и защитава врата ви от вятър и студ, с него ще изглеждате привлекателно, където и да отидете. Добре подреден дизайн с преливащи се широки ивици.

Завършва с къси, черни ресни, финалния щрих на този модел. Голямо предимство, ако се чудите с каква връхна дреха да го комбинирате. Материята е уникално гладка и приятна при допир. Кожата на врата ви ще е в „сигурни ръце“, няма да се изпотява. Изработката е много качествена, не се мачка (стои винаги изгладена). Прекрасна идея за подарък към любимия човек.


Състав: 60% вълна, 40% вискоза


Дължина: 184см, Ширина: 31см

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.