Мъжки шал на квадрати NVR5
Мъжки шал на квадрати NVR51
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжки шал на квадрати NVR5

1911280109

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Мъжки шал на квадрати NVR5, много красив и изискан аксесоар, с който без съмнение ще грабнете погледите на околните. През последните няколко сезона, материите са комбинация от полиестер и вискоза, както е и в този случай. Това дава възможност на десенът да е гладък и плътен, с което ще защити шията и лицето ви от лошите атмосферни условия.

Умелото преливане на цветовете в ситните квадрати дава възможност за пространствена визия на дизайна. Имено това се харесва най-много конкретно в този модел и може да се комбинира с различни цветове мъжки якета и палта. В някои случаи при силна светлина има бляскав оттенък. Подходящ е за подарък, който ще ви опаковаме в подходяща кутия.

 

 

 

Състав: 35% вискоза и 65% полиестер

 

Дължина: 180 см

 

Ширина: 62 см

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •  20080616111601 / 16.06.2008 г.