Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжки шал на лилави ивици EXM114
Мъжки шал на лилави ивици EXM1142
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжки шал на лилави ивици EXM114

1912060058

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжки шал на лилави ивици EXM114, страхотен аксесоар за зимните месеци. Мека приятна материя от памук и кашмир, в съчетание с красиво преливащи се цветове е гаранция, че това наше предложение ще ви хареса. В краищата си шала завършва с дълги ситни ресни, което е стандартно за такива изделия.

Този модел може да се носи както над връхна дреха, така и под нея, в зависимост от вашите предпочитания. Ако успеете да го комбинирате с правилната мъжка шапка и ръкавици ще е един плюс към цялостната ви визия. Шалът може да се носи и като моден аксесоар на светски събития. Подходящ е за подарък, с който се надяваме да изненадате любим човек.

 

Състав: 80% памук и 20% кашмир

 

Дължина 182 см

 

Ширина 64 см

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

Често купувани заедно