Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжки Шал Райе
Мъжки Шал Райе
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжки Шал Райе

1612030026

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжки Шал Райе, стандартно зимно предложение в изцяло сив цвят. Както е известно този цвят е най-подходящ за зимата, заедно с черния. Логично е нали. Водещите нишки на този модел са едри, а плетката плътна, което помага за спиране на студа и вятъра през студените дни и нощи.

Този шал не се мачка и е леко разтеглив защото има голям процент вълна в материята. Почистването е лесно, а ако решите да го изперете запомнете, че това трябва да стане с хладка вода. Едно ефектно предложение от нас, което смело може да комбинирате с други връхни дрехи като пуловери и палта. Разбира се тях може да ги намерите в нашия онлайн магазин Виконте.

 

  • Състав: 35% вълна и 65% акрил

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

Често купувани заедно