Начало Продукти Количка 0 Профил

СИГУРНА ПОРЪЧКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжки шал с ресни червено и бежово EX20
Мъжки шал с ресни червено и бежово EX20
Мъжки шал с ресни червено и бежово EX20
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжки шал с ресни червено и бежово EX20

2211100033

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжки шал с ресни червено и бежово EX20, изискан аксесоар, изключително ефикасен срещу студ и вятър. С него ще изглеждате привлекателно, без значение дали го носите под или над връхна дреха. Дизайнът е смесица от два стила. Спортно елегантен, представен от широки ивици в червено и бежово, и класически с изобразени слепени ромбоиди.

Раздвижена аранжировка, която се надяваме да ви допадне. Материята е мека, мъхеста и приятна за кожата. Изключително комфортна, без да я дразни или изпотява. Друго предимство на шала е, че той е достатъчно дълъг. Може да се носи увит около врата ви или спуснат изцяло около якето/палтото. Прекрасна идея за подарък, която няма да ощети вашия седмичен бюджет.

Състав: 60% вълна, 40% вискоза

Дължина: 190см, Ширина: 32см

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.