Мъжки Шал с ресни, обикновен
Мъжки Шал с ресни, обикновен
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжки Шал с ресни

1710230026

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Мъжки Шал с ресни,  елегантен аксесоар от фина материя. Великолепен и много добре издържан дизайнерски модел от нашата последна колекция. Шалът представлява комбинация от няколко цвята, които се редуват хаотично. Това го прави много желан от младата аудитория наши клиенти.

Изключително свежа визия, завършваща с дълги меки ресни. Моделът е леко разтеглив защото в материята има акрил, което го прави  практичен. Подходящ е за излети в планината или в градски условия, при положение, че се пази от замърсяване. Лесно може да го комбинирате с блузи и пуловери от нашия онлайн магазин.

 

  • Състав: 80% акрил и 20% вълна

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •  20080616111601 / 16.06.2008 г.