Мъжки шал на ромбове NVR3
Мъжки шал на ромбове NVR31
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжки шал на ромбове NVR3

1911280106

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Мъжки шал на ромбове NVR3, топъл и приятен за носене през студените дни в годината. Това е аксесоар, с който може да се появите на всяко светско събитие. Материята е много плътна от вискоза и полиестер, приятна при допит и няма да дразни шията и лицето ви.

Актуален десен, който лесно ще го комбинирате с мъжки якета и сака, които може да намерите в нашия сайт. Шалът може да го носите както в ежедневието, така и на специални събития. Ще направи силуетът в стилен и елегантен. Добра идея за подарък, който ще опаковаме в луксозна кутия.

 

Състав: 35% вискоза и 65% полиестер

 

Дължина: 188 см

 

Ширина: 64 см

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •  20080616111601 / 16.06.2008 г.