Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжки шал син EX50
Мъжки шал син EX501
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжки шал на червени ромбове EX50

1910250026

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжки шал на червени ромбове EX50, топъл и удобен за носене през ветровитите зимни дни. Изработен е от висококачествени материали, които ще запазят откритите части на тялото ви от студ и влага. Плетката е много ситна от памук и кашмир, оцветена в подходящите за сезона цветове.

Върху тъмният син фон има добре подредени червени фигури, които придават топлина в окото на наблюдаващия го. По този начин лесно биха се комбинирали с различни мъжки якета, които ще намерите в нашия онлайн магазин.  Моделът, който ви представяме е подходящ за подарък, който ще ви приготвим в красива опаковка.

 

Състав: 80% памук и 20% кашмир

 

Дължина: 186 см

 

Ширина: 32 см

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

Често купувани заедно