Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Mъжки шал син на точки двулицев EX98
Mъжки шал син на точки двулицев EX982
Mъжки шал син на точки двулицев EX98
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Mъжки шал син на точки двулицев EX98

2209200014

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Mъжки шал син на точки двулицев EX98, стилно зимно предложение, от фина и гладка материя. Основното предимство на такъв тип аксесоари е да предпазват врата ви от вятър и студ, без да го изпотяват. Освен това през последните години се обръща сериозно внимание върху цялостната визия на мъжете и по-специално връхните дрехи и аксесоарите към тях. Тъй като това наше предложение отговаря на всичко написано до тук, може спокойно да кажем, че се комбинира  с всякакъв цвят якета и палта. Материята е съчетание от вълна и процент в нея  вискоза, която на дневна светлина има лъскав оттенък.

Дизайнът е семпъл с добре подредени ромбове по цялата дължина.  В  двата края на шала са разположени къси, ситни ресни - ефектен завършек, който се надяваме да ви допадне. Много добра идея за подарък, за всички предстоящи празници.

Състав: 60% вълна, 40% вискоза

Дължина: 184см, Ширина: 31см

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.