Начало Продукти Количка 0 Профил

-11% ОТСТЪПКА НА ВСИЧКИ МЪЖКИ ШАПКИ ДО 11.12

Мъжки шал на сини ромбчета EX971
Мъжки шал на сини ромбчета EX972
Мъжки шал на сини ромбчета EX97
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжки шал на сини ромбчета EX97

2209200016

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжки шал на сини ромбчета EX97, съчетаващ в себе си мека топлина и уют. Може да го слагате по всяко време, когато сте навън през студеното и влажно време. Верен приятел, запазваш температурата на откритите части на тялото. Много мека и гладка материя, комбинация от най-разпространените тъкани: вълна и вискоза.

Кожата е предпазена от изпотяване, независимо дали шала е под или над връхната дреха. Лесно се комбинира с останалото облекло защото цветовите нюанси са универсални. Дизайнът е свеж с ясно изразени малки ромбове, разположени симетрично по целия десен. В двата края шалът има ситни малки ресни, придаващи завършен вид на изделието. Това наше предложение е идеалният вариант за подарък с повод или без.

Състав: 60% вълна, 40% вискоза

Дължина: 184см, Ширина: 31см

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.