Начало Продукти Количка Профил

Мъжки шал сив с черни ивици EX4
Мъжки шал сив с черни ивици EX4
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Двулицев шал с сиви елементи EX4


Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Двулицев шал с сиви елементи EX4, още едно прекрасно предложение за зимата, с което ще завършите елегантната си визия. Ще стои идеално върху всяка връхна дреха, без значение къде отивате. Както винаги, най-важното е шалът да топли, да създава уют и комфорт от носещия го. Не на последно място е дизайнът, който е много добре подбран.

Двуцветно изпълнение с контрастни, геометрични елементи, ограничени от едната страна с тънки линии по цялата дължина, а от противоположната с S-образни фигури. Материята е гладка и фина, доста плътна с лек блясък. Завършва в двата края с тънки ситни ресни, които създават финалният щрих на този красив шал. Възползвайте се от това наше предложение и го прибавете в списъка с подаръци.

 

Състав: 40% вискоза 60% акрил

Дължина: 186 см, ширина: 31 см

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •