Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжки шал сиво с кафяво EX13
Мъжки шал сиво с кафяво EX13
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжки шал сиво с кафяво EX13

2011280053

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжки шал сиво с кафяво EX13, стилен модел за зимните месеци, за да изглеждате прекрасно, където и да се появите. Основното му предназначение е да предпазва врата ви от суровите атмосферни условия, като студ и вятър. Това се постига с плътната, мека материя от вискоза и акрил в процентно отношение. Шарката на плата е съставена от тънки контрастни линии, които оформят геометрични фигури.

Цветовете са съобразени със сезона, а завършващата част на дизайна са ситните, гъсти ресни в двата края на аксесоара. Освен че топли, шалът ще направи завършека на вашата стройна визия. С други думи казано, може да го слагате върху всяка връхна дреха. Следователно ще го носите както в града, така и на излети в планината. Възползвайте се от това наше предложение и направете подходящ подарък на близък за вас човек.

Състав: 60% акрил, 40% вискоза

Дължина: 186см; ширина: 31см

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.