Начало Продукти Количка 0 Профил

СИГУРНА ПОРЪЧКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжки шал тъмносин на ромбове EX52
Мъжки шал тъмносин на ромбове EX523
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжки шал тъмносин на ромбове кашмир EX52

1910250015

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжки шал тъмносин на ромбове EX52, актуален аксесоар за изисканите джентълмени.  Може да се слага както в планината, така и на специални поводи. Изработката е много фина, от памук и кашмир, а цветовете са добре подбрани и подхождат за студеното време. Редуването на червени, сиви и сини ромбове, доставя истинска наслада за окото.

Шалът лесно ще го комбинирате с подходящите мъжки якета и пуловери, които ще намерите в нашия онлайн магазин Виконте Русе.  Това наше предложение е подходящо за подарък за любим приятел или съпруг. Дори при някои обстоятелства може да се използва и от нежния пол. 

Състав: 80% памук и 20% кашмир

Дължина: 186 см, Ширина: 30 см

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.