Мъжки шал тъмносин на ромбове EX52
Мъжки шал тъмносин на ромбове EX521
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжки шал тъмносин на ромбове EX52

1910250015

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Мъжки шал тъмносин на ромбове EX52, актуален аксесоар за изисканите джентълмени.  Може да се слага както в планината, така и на специални поводи. Изработката е много фина, от памук и кашмир, а цветовете са добре подбрани и подхождат за студеното време. Редуването на червени, сиви и сини ромбове, доставя истинска наслада за окото.

Шалът лесно ще го комбинирате с подходящите мъжки якета и пуловери, които ще намерите в нашия онлайн магазин Виконте Русе.  Това наше предложение е подходящо за подарък за любим приятел или съпруг. Дори при някои обстоятелства може да се използва и от нежния пол.

 

Състав: 80% памук и 20% кашмир

 

Дължина: 186 см

 

Ширина: 30 см

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •  20080616111601 / 16.06.2008 г.